Portræt standard

Udfyld venligst nedenstående formular, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vær opmærksom på at dette ikke gælder som en bindende kontrakt, men blot er en henvendelse for mere information!

Så snart vi har aftalt tid og sted og du har bekræftet dette, ser jeg det som et bindende tilbud. Men alt det kan vi snakke videre om i nær fremtid.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Seneste billeder

  Hvad siger kunderne

  Vi havde fornøjelsen af Thomas til vores Bryllup 7-9-13.. Vi er blevet rigtig glade for vores billeder, og især de billeder, vi ikke var klar over blev taget.. Syntes han er rigtig god til at fange de smukke øjeblikke man bare gør, uden at tænke over det.. Vi takker og nyder at kigge på vores dejlig dag igennem på billeder.. En stor tak fra Carsten & Annica
  Annica & Carsten, Skovlunde
  Vi bestilte portrætpakken og fik Thomas til at komme hjem til os for at få taget billeder af vores søn. Billederne er ren kunst og Thomas ved virkelig hvad han laver med et kamera. Vi har allerede bestilt ham til næste fotografering!
  Lise, Ballerup
  Vi var forbi Kvistholt’s studie for at få taget billeder af ungerne. De blev så fremragende at vi var nødt til at få lavet en masse kopier og smidt ud til diverse familiemedlemmer!
  Lars, Ølstykke
  Stod og manglede nogle ordentlige portrætbilleder og blev anbefalet Kvistholt Photography. Servicen er i top og resultatet ligeså!
  Sten, Lyngby
  Fantastiske billeder af en fantastisk fotograf. Fik taget nogle vildt gode graviditetsbilleder. Kan KUN anbefale Kvistholt Photography til alle der skal have taget billeder!!!
  Rikke, København