Velkommen

Velkommen til Kvistholt Photography.

Står du og mangler en fotograf så kontakt mig ved at udfylde formularen her.
Jeg gør mig bedst i følgende genrer: Graviditet, babyer, børn & unge, konfirmation, bryllup, fitness og events. Men kontakt mig endelig hvis du mangler billeder i en genre jeg ikke lige har nævnt. Så finder vi ud af det i fællesskab.

Tjek mine billeder ud hvis du mangler inspiration eller vil se hvad jeg, sammen med mine kunder, er i stand til at levere. Ulig de fleste andre fotografer, får du, hos mig, dine bestilte billeder digitalt, i fuld opløsning. Således at du selv kan printe dem, igen og igen, hvor end du lyster. Se mine priser her.

 

Ser frem til at høre fra dig.

Hilsen

Thomas Kvistholt

Hvad siger kunderne

Vi havde fornøjelsen af Thomas til vores Bryllup 7-9-13.. Vi er blevet rigtig glade for vores billeder, og især de billeder, vi ikke var klar over blev taget.. Syntes han er rigtig god til at fange de smukke øjeblikke man bare gør, uden at tænke over det.. Vi takker og nyder at kigge på vores dejlig dag igennem på billeder.. En stor tak fra Carsten & Annica
Annica & Carsten, Skovlunde
Vi bestilte portrætpakken og fik Thomas til at komme hjem til os for at få taget billeder af vores søn. Billederne er ren kunst og Thomas ved virkelig hvad han laver med et kamera. Vi har allerede bestilt ham til næste fotografering!
Lise, Ballerup
Vi var forbi Kvistholt’s studie for at få taget billeder af ungerne. De blev så fremragende at vi var nødt til at få lavet en masse kopier og smidt ud til diverse familiemedlemmer!
Lars, Ølstykke
Stod og manglede nogle ordentlige portrætbilleder og blev anbefalet Kvistholt Photography. Servicen er i top og resultatet ligeså!
Sten, Lyngby
Fantastiske billeder af en fantastisk fotograf. Fik taget nogle vildt gode graviditetsbilleder. Kan KUN anbefale Kvistholt Photography til alle der skal have taget billeder!!!
Rikke, København