Bryllupsfotografering

Skal du giftes?
I så fald, TILLYKKE. Har prøvet det. Det er den fedeste dag i ens liv.
Alle ens bedste venner og familie kommer, kun for at fejre jeres erklærede kærlighed til hinanden. Alt handler om jer og alle er glade på jeres vegne. Det er fantastisk!

Mange år senere sidder minderne stadig fast. Men de hviskes gradvist ud, jo ældre vi bliver. Det gør vielsesringene ikke og det gør billederne heller ikke.

Forestil dig nu, at I valgte at sætte onkel Ole til at tage billeder af jeres store dag. Han havde jo alligevel et kamera. Desværre for jer, og onkel Ole, var størstedelen af billederne slørede, uskarpe  eller decideret ubrugelige.

En professionel bryllupsfotograf, sætter en ære i at fange alle de små magiske øjeblikke på jeres store dag. Han gør sit fodarbejde og tjekker lokationer ud, inden bryllup. Gerne flere gange, for at undgå overraskelser. Han har altid en Plan B og nogen gange en Plan C. Det antal timer han bruger bag kameraet bruger han dobbelt så mange af bag computeren, for at præge billederne med hans unikke stil.
Bryllupsfotografering er ikke for hvem som helst. Det er benhårdt arbejde og man skal konstant være på vagt, for at fange alle de små øjeblikke. Man får sjældent en ekstra chance, inden øjeblikket er gået tabt.

Vælger i at bruge mig, får i en engageret, kreativ bryllupsfotograf, der leverer billeder i vil kunne nyde resten af jeres liv.

Kontakt mig

Seneste bryllupsbilleder

Tryk på billederne for at se flere billeder fra det viste bryllup